Zero waste 2030

Een mooi rond verhaal...

Een 'zero waste' luchthaven in 2030. Dat is het streven van Schiphol. Ons antwoord hierop... geen onderdeel te zijn van het probleem, maar bijdragen leveren aan de oplossing.

Lees meer
Hago's Helden - Halil Tuna

Schoonmaker van Schiphol: Halil Tuna

"Waar ik blij mee ben, zijn mijn nieuwe collega’s. Iedereen helpt elkaar, en probeert van elke dag weer iets gezelligs te maken. Je werkt natuurlijk ook acht uur per dag samen, dat is meer dan je je eigen familie of vrienden ziet. "

Lees meer
ES-TEAM Beatrice en Bram

Passend werk bij arbeidsongeschiktheid

ES-TEAM biedt mensen, met een (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid, werkzaamheden aan die passen bij hun mogelijkheden. Het is een mobiliteitscentrum dat mensen matcht met openstaande diensten of taken bij verschillende bedrijven.

Lees mer
Sannie Bin

Ken jij de Sannie Bin?

In een van de hokjes van het sanitair in de BC-corridor hangt de Sannie Bin. Deze machine vervangt de dameshygiënebox. Kom gerust ook zelf eens kijken!

Lees meer

Hebben wij uw interesse gewekt?

Koffie?

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat Hago Airport Servives voor uw organisatie kan betekenen? Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens
Up-to-date!

Blijf up-to-date!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor uw organisatie kunnen zijn.

Inschrijven
Werken bij Vebego Airport Services

Werken bij Vebego Airport Services?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Vebego Airport Services of een van de andere Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk welke mogelijkheden er zijn voor werken bij Vebego Airport Services of een van de andere Hago-bedrijven.

Lees meer